slutat kommenterA?

varför har ni slutat kommentera? :(

hellllööuu is friday sooon :D

Hejsan allihoppa!
Nu uppdaterar jag lite för att ni ska ha något att göra på dagarna, jo, läsa min blogg! ;)
Haha, förlåt för att jag inte uppdaterar så bra men hinner inte.
Menmen, det blir att träffa lite folkj på valborg, vad ska ni göra?


puss

Det här med å sticka ut...

..kan man se på väldigt olika sätt.
Men för mig är sticka ut när man vågar ta ett kliv från mängden och stå för att man inte är som alla andra.
Man kan sticka ut på både ett positivt och ett negativt sätt, men man sticker ändå ut.
Tillexempel Kisssie, hon sticker ut, hon vågar lägga upp lite mer vågade bilder och ha kanske lite starkare åsikter än vissa andra. Hon sticker ju ut genom hennes sätt å vara. Men det betyder inte att hon sticker ut på ett positivt sätt, men hon skiljer sig ändå från mängden. Jag menar, finns det någon som tycker att hon är som alla andra? haha nä..

Men det finns ju oxå sånna som sticker ut på ett bra sätt, tilllexempel Ana-gina.
Hon ger oss åsikter, smarta åsikter, som jag tycker folk ska försöka lyssna på. Hon ger oss ett ideal på tjejer som är bra. Till skillnad från Kissie som nästan lite smutsar ner tjejers ideal.
Men Ana-gina visar genom sina texter och videosar att allting inte är så big deal liksom. Hon är kanske inte världens smalaste , jag tycker hon är jätte fin verkligen! Men hon liksom kan stå för att hon inte är HELT perfekt, för det är ju ingen right? Jag tycker det är så bra att det finns sånna människor som henne. Hon är (tycker jag) ett bra exempel på en smart människa. Hon sticker oxå ut, & på ett positivt sätt.

Men jag då, som är vilken tjej som helst här ute världen som kanske ingen igentligen orkar med, jag har ingenting emot att sticka ut, även fast jag inte gör det. Ska jag säga varför jag inte gör det? Jo för jag har samma stil som alla andra, "bloggstilen". Och ska jag säga varför jag har den stilen? Jo för jag älskar den, det är liksom jag bara. Och jag klär mig inte med den sortens av kläder bara för att jag inte vågar sticka ut, utan för att jag tycker om den. Och så tycker jag att alla mäniskor ska göra. Vara så som man vill vara, oavsett hur man vill vara.

Sen stör jag mig lite på människor som sticker ut bara för att dom inte vill vara som alla andra, asså dom köper dom kläderna som dom igentligen inte tycker om och som ser väldigt "konstiga ut" BARA för att dom ska se annorlunda ut från mängden. Det tycker inte jag är att sticka ut, det tycker jag är att "vilja vara konstig". Sticka ut gör man genom att man använder saker som man trivs i och har åsikter som man verkligen tycker, som kommer från hjärtat. Inte tycka på ett visst sätt bara för att ingen annan gör det. jag mena , det gör inget om man inte tycker att man skiljer sig från mängden. För ni vet ju att ni alltid kommer göra det oavsett om ni inte vill det. Eftersom alla har sitt sätt att vara unika på, och skilja sig från mängden, det är en gåva vi alla har, att helt enkelt vara unika utan att man försöker.

Kom ihåg att du är unik precis som du är!


You're everything I thought you never where

I used laugh it off, I used to look the other way,  I used to save them troubles for another day, I kept my fingers crossed.

I use to never take the blame, I pulled a sunshine story in a pouren rain. The more I have to change I just stay the same.

You don't know what you've got till you're missin it alot. I had to go throw it away.I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize.

Skulle inte ha vaknat idag, skulle sovit, denna dagen var bortslösad, för just denna dagen hatar jag mitt liv.

bilder från helgen!

Helllloooo! Nu kommer lite bilder från helgen med underbara bästis <3

HAHHA, bebbe, love you

ojojoj förlåtttttt

Hejsan allihopppa :D
Städar mitt rum för fullt så hinner inte med er tyvärr... Men men, en fråga bara vilka ska ha guldpass?


slutar blogga här

ny blogg: http://www.nattstad.se/ylvas

some say love, it is a river

hejsan alla bloggläsare, vaknade typ nu  ,
hejdå


solar på taket :)

shosan i trosan
Har solat i ungefär 2 timmar på taket nu men verkan inte bli ngt vidare brun för det :(
aja, nu ska jag snart äta :D

nästa: Idas place!

Tjauuu bloggläsare! Har fixat mig lite och ska nu dra till Ida :)
Kvällens outfit:puss puss hörs senare :)

Underbart med lov!

Nu näär jag tänker på det tycker jag det är uberhärligt med lov asså! Behöver inte lägga mig i tid och när jag har blivit helt frisk ska jag leva livet ordentligt nu när man har tiden till det :D
Men nu (för att bli frisk så snabbt som möjligt) ska jag gå och lägga mig i mammas säng där man sover som en dröm. Så godnatt och hoppas att jag är bättre imon :D kissesss

sick girl

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!
har typ glömt av att jag har en blogg hehehehee , menmne, jag har massa att bekymmra mig över. Det är underbart väder och ååååååå jag är sjuk.. fit*a :(
menmen, sov 12 timmar i natt och är fortfarande trött , asså haha  , ska nog sova lite till nu..
puss


OKEJ FÅR JAG SÄGA MIN ÅSIKT?

BLIR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD VAR ALLA JÄVLA MÄNNIKSOR FÖR PROBLEM IGENTLIGEN? varför har alla så sjuka komplex om allt och inget, omg, vem bryr sig om en låt är ute? ett klädesplagg har ett litet märke? en sko inte har rätt färg? Vad är detta för samhälle? Och varför kommenterar alla folk andra personer med så jävla nedlåtande ton? Varför hänger alla med strömmen och ingen vågar sticka ut? Varför ska man få en nedlåtande kommentar så fort man gör något som är liiiiite annorlundA? Jo, för att människor är så JÄÄÄVLA rädda, dom är så jävla rädda för att bli utstött, stå utanför gänget en liten sekund, dem är rädda för något som är annorlunda som inte är som dem själva, asså själva grejen är bara att det ska vara så jäkla svårt att kunna respektera människor som dem är??!! Tillexempel mina BRÖÖÖÖÖÖÖST (handlar inte om att sticka ut genom att ha pushup) ja jag säger detta nu, ALLA verkas tydligen ha problem med mina bröst? antingen har jag för mycket push up, eller så är det problem med att jag INTE har push up, eller så är det fel att jag inte har tillräckligt stora, okej jag har inte D-kupa? förväntar ni er att jag ska ha det eller? Isåfall sluta med det, jag får ha hur jävla mycket push up om jag  nu vill det och sluta bryr er bara för jag kommer ändå inte sluta. Det är bara täcken på att man inte har något liv.


så snälla sluta kommentera min kropp, tror jag känner min kropp bättre än vad ni gör :)

back in my hometown ;)

Hejsan alla bbysar!
Hemma från skolan nu, slutade tidigt ;) :):):):)):D:D:DDD:D
Skall nu göra lite småsaker som jag inte annars hinner med.. så ja, ska börja med det redan nu så ska inte skriva mera, kissesssss
dagens outfit osv..
Pusssssssssssssssssssss

Tjaaaaooo Ylva is in da houuuuuzzzzzzze

Handlat skor, gjort svenskarepotaget, varit hos tandläkarenn (-.-), gjort spanska läxor! + Ätit grekiskt :D
Great! Nu återstår bara lite annat smått krimskrams ;)
Har verkligen haft fullt upp idag,, även fast jag har tagit ledigt från skolan , heheh, har bara gjort 50 % av de jag skulle hinna med, menmen..
Dagens inköp:PalladiumStövlar
Köpte ju Hunters men lämnade tillbax dom, Hunters e ute ;) Ingett illa menat till er som har Hunters, men de en annan sak om man köper Hunters nu,,
PUSSSSSHALLLOOO BBYS

Hejsan alla blogreaders! Sitter på mitt rum nu och bloggar, ska inte till skolan idag för ska till tandläkarn, ska dra ut 5 tänder och få tandställning HEHEH :( Fast inte allt på en gång, så ska inte dra ut någon tand idag.
Menmen, efter det ska jag köpa PALLADIUM skor, sen ska jag åka och intervjuva till en Svenska uppgift och sen kanske om jag hinner ska jag sola med Bella. Hahah, bara för man har massa tid betyder inte det att man kan ta det lugnt, det skall även göras läxor därimellan...
Aja, Nu ska jag äta frukost, byebyeöverredigerad

förlåt................................................................................................................................................................................................................

Orkar seriöst inte blogga nu, DET ÄR UNDERBART VÄDER UTE IDAG! Har varit ute och joggat, ska göra lite situps oxå, får se när jag uppdaterar mer , hejdå

Fredag :D

Hejsan alla kära bloggläsare!
Har kommit hem från kompisar nu! Vi hade as mysigt!
Men nu ska jag snart sova, puss<3

Äntligen fredag!
drömde kärleksdrömmar i natt, FAAN att man inte har en kille :(

Onsdag

Det gäller att ha mod att vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är.

Tiden?

HALLÅ vart tar tiden vägen?
Allt bara går och jag har ingen koll, haha jaja, vad gör man?
Har sovit cirka 6 timmari natt så ska sova nu
puss

Underbar eftermiddag med tjejorna!

Hejsan alla bloggläsare, förlåt för dålig uppdatering men har varit i stan och i morse hann jag inte..
Menmen, vad gör man?
Har bestämt mig för att börja träna nu ganska regelbundet, alltså jogga och gå på gym osv, men kan INTE lova att jag ska börja vara nyttig, för det GÅR inte.........hehe.
Aja, ni får en bild på dagens outfit:


Och dagens inköp:

Bronze gel-apoteket

apoteket,hm,åhléns,indiska

Ester Eleonora sjal-raglady

Blus-Zara

Väska-hm
Hunters

Behålla eller lämna tillbax, de som svarar får en länkning.


Godmorning sunshines!

Hejsan alla söta bloggläsare!
Sitter vid sofias älskade Mac dator, love it, kanske ska få en sån  av skolan nästa år :D yepppiieee!
Menmen, ska snart hem från Sofia för hon ska till Ikea typ och jag ska träffa Nadjis och köpa skor, :D
Aja, ni får ha en bra dag, hörs senare!
gammal bild men aja, poss

Nästa: Sofia!

Hejsan alla bloggläsare, ska nu dra till sofiabebis.
Kanske att jag uppdaterar sen men vi får se..
Menmen, ni får ha en underbar kväll! puss

Så jäkla sugen!


så jäkla sugen på att bli blond till sommar'n, ska jag eller ska jag inte?

Skall inskaffas!


Hunters skall inskaffas på söndag, resten på måndag!

RSS 2.0